Ljetna škola za homeopate 2018

HRVATSKA, STARIGRAD PAKLENICA

20.-25. 8. 2018.

 

Nakon velikog uspjeha naše prošlogodišnje Ljetne škole, pridružite nam se ponovno i ovoga ljeta!

Pridružite nam se u 6 dana učenja i zabave; živih slučajeva i diskusija, učenja kroz video slučajeve i podučavanja Materia Medice.

Ove godine ljetna škola biti će kombinacija učenja kroz žive slučajeve i novih koncepata i razumijevanja koje će nam dr. Dinesh prikazati kroz video slučajeve i predavanja.

Prošlogodišnja Ljetna škola bila je nevjerojatno iskustvo za sve sudionike. Ne samo da smo bili u mogućnosti napredovati u profesionalnom smislu, nego smo ujedno i uživali u svakoj minuti našeg druženja s dr. Dineshom i ostalim kolegama, uživajući u planinarskim izletima, plivajući u moru, sunčajući se, ili se samo opuštajući. Koji predivan način da se kombinira učenje i zabava!

Ove godine naša ljetna škola počinje u ponedjeljak 20.8. do srijede. Četvrtak će biti slobodan dan - odlična prilika za opuštanje, uživanje u moru, suncu i planinama, istraživanje obližnjih gradova (Zadar, Nin)... ali i izvrsna prilika da se prisjetimo svega što smo čuli na predavanjima u prva 3 dana i možda prikupimo nova pitanja za nastavak škole. Onda nastavljamo našu školu s poslijednja dva dana predavanja - a to su petak i subota.

Osim nekih novih živih slučajeva, dr. Dinesh će prikazati neke svoje nove koncepte i ideje kroz video slučajeve. Predstaviti će nam svoj novi deset-dimenzionalni pristup uzimanju slučaja, potrage za remedijom i odabiru najboljeg načina preskripcije.

Nakon brojnih zahtjeva da usmjeri dio predavanja u tematiku dubokog razumijevanja Materia Medice, dr. Dinesh će govoriti o nekim manje poznatim biljnim porodicama kao što su Thymelaeaceae ili Zygophyllaceae. Također će predstaviti svoj novi, na umjetnosti utemeljen pristup uzimanju slučaja kroz priče i bajke.

Dr. Dinesh podučava širom svijeta već duži niz godina, utječući na brojne homeopate u raznim zemljama i blisko surađujući s nekima od njih. Ove godine jedan od njegovih najbližih prijatelja i suradnika, Karim Adal, održati će gostujuće predavanje jedno poslijepodne. Pokazati će neke od svojih slučajeva i svoj individualni način primjene metode senzacije. Naslov njegovog predavanja je: Harfist i poduzetnik, mozaik i zagonetka; iste riječi, iste senzacije, a ipak... ili kako razumijeti jezik izvora unutar globalnog okvira slučaja.

Radujemo se čuti ponešto drugačiji pristup koji se ipak temelji na sličnim načelima!

Na našoj prvoj ljetnoj školi pridružili su nam se kolege iz Rumunske, Mađarske, Francuske, Švicarske, Njemačke, Srbije i Hrvatske, tako da smo imali baš pravi međunarodni događaj. Mnogi smo ostali i dalje u kontaktu, dijelimo ideje, razmišljanja, pitanja.... Čitava ideja je učiniti ovaj događaj holističkim iskustvom za svakog sudionika. Osim predavanja i učenja, svaki sudionik moći će iskusiti brojne aktivnosti u slobodno vrijeme.

Seminar će se ponovno održati u Starigradu u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Paklenica. Bilo da odaberete u svoje slobodno vrijeme kupati se i sunčati, voziti brodom, planinariti po Paklenici ili ako ste skloniji avanturama - slobodno se penjati, vjerujemo da će vas svaka od tih aktivnosti dovesti bliže vašem unutarnjem centru.

Raspored

Ponedjeljak 20.8.2018. - Srijeda 22.8.2018.

Petak 24.8.2018.- Subota 25.8.2018.

(5 dana predavanja i jedan dan pauze)

Predavanja će se održavati između 9 i 17 sati, uključujući pauze za kavu i ručak.

Radni sati mogu malo varirati u slučaju potrebe.

Lokacija:

Hotel 'Vicko'

Adresa:

Jose Dokoze 20

Starigrad Paklenica

Web: https://www.google.hr/maps/place/Hotel+Vicko/@44.2972438,15.4341933,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4761924ee1f185db:0x2f840c41aff2684e!8m2!3d44.29724!4d15.436382?hl=hr

U slučaju otkazivanja sudjelovanja, povrat uplate je moguć do 1.7.2018. Nakon tog datuma neće se vršiti povrat uplate.

Seminar će se održati na engleskom jeziku. Samo za žive slučajeve ćemo imati osiguran prijevod.

 Registracije i daljnje informacije: office@calendula.hr