Ljetna škola za homeopate

HRVATSKA, STARIGRAD PAKLENICA

21.-26.8.2017.

Pridružite nam se u ovoj iznimnoj prilici - 6 dana ljetne škole s dr. Dineshom Chauhanom.

Prvi puta izvan Indije organiziramo ljetnu školu sa 'živim slučajevima' na predivnoj hrvatskoj obali.

Često smo imali prilike sudjelovati na seminarima poznatih homeopata, u trajanju 2 ili 3 dana, što je uvijek odlična prilika za produbiti znanje i pokrenuti praksu u pozitivnom smjeru.

No isto tako, često se nađemo i u nedoumici, jer shvatimo da ono što funkcionira u teoriji, ponekad imamo problema primijeniti u vlastitoj praksi.

Zato je ova ljetna škola fantastična prilika za izoštriti naše umijeće uzimanja slučaja i dodatno razviti umjetnost shvaćanja dubokih obrazaca pacijenata u potpunosti.

Osobno smo sudjelovali u Indiji na kliničkom tečaju dr. Dinesha, i to je iskustvo imalo ogroman utjecaj na našu praksu. Još od tada imamo veliku želju da nešto slično napravimo bliže i tako omogućimo sudjelovanje većem broju ljudi, obzirom da znamo da putovanje u Indiju nije svima moguće.

Ljetna škola će se bazirati na svakodnevnim 'živim slučajevima', što znači da će sudionici izravno pratiti uzimanje slučaja. 

U poslijepodnevnim satima uslijediti će predavanje i diskusija vezana uz konkretan slučaj, odabranu remediju i/ili konkretnu patologiju te mogući video slučajevi ili drugi ilustrativni primjeri.

Ovaj događaj osmislili smo kao cjelovito iskustvo, u kojemu će osim homeopatskog dijela postojati i mogućnost da kroz razne aktivnosti krenemo na putovanje ka svom vlastitom centru i iscijelimo sami sebe kao iscjelitelja.

Zato smo odabrali predivnu lokaciju u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Paklenica. Bilo da se u slobodno vrijeme odlučite za kupanje i sunčanje, vožnju brodom, šetnju po Paklenici, a ako ste malo više avanturističkog duha možda odlučite isprobati i slobodno penjanje, vjerujemo da vas svaka od tih aktivnosti može dovesti korak bliže vašem vlastitom centru.

 Kada?

Ponedjeljak 21.8.2017. - Subota 26.8.2017.

Seminar će se održavati u periodu od 9 do 17 h, uključujući pauze.

Prema dogovoru moguća su odstupanja od satnice u slučaju potrebe za organizacijom ostalih aktivnosti.

Lokacija

Hotel 'Vicko'

Starigrad Paklenica, Hrvatska

Jose Dokoze 20

 

Seminar se održava na engleskom jeziku s konsekutivnim prijevodom na hrvatski.

Registracije i dodatne informacije na e-mail: office@calendula.hr

Sukladno pravilniku HUH-a seminar se boduje sa 60 bodova (10 bodova za svaki dan sudjelovanja).