LJETNA ŠKOLA 2020.

NA ŽALOST JE ODGOĐENA

ZBOG COVIDA 19.

VIDIMO SE NA ISTOM MJESTU

OD 24.-29.8. 2021!

Organiziramo šestodnevnu Ljetnu školu za homeopate na Dugom otoku krajem 8. mjeseca. Pridružite nam se u ovoj jedinstvenoj prilici za učenje i razmjenu.

HRVATSKA, DUGI OTOK

24.-29. 8. 2020.

Nakon već dva druženja na našim ljetnim školama, pozivamo vas da nam se pridružite i ove godine!

Pridružite nam se u 6 dana učenja i zabave; živih slučajeva i diskusija, učenja kroz video slučajeve i podučavanja Materia Medice.

Ove godine ljetna škola biti će kombinacija učenja kroz žive slučajeve i novih koncepata i razumijevanja koje će nam dr. Dinesh prikazati kroz video slučajeve i predavanja. 

Prethodne dvije ljetne škole bile su nevjerojatno iskustvo za sve sudionike. Ne samo da smo bili u mogućnosti napredovati u profesionalnom smislu, nego smo ujedno i uživali u svakoj minuti našeg druženja s dr. Dineshom i ostalim kolegama, uživajući u planinarskim izletima, plivajući u moru, sunčajući se, ili se samo opuštajući. Koji predivan način da se kombinira učenje i zabava!

Dr. Dinesh će nas provesti kroz primjenu koncepta individualizacije i holizma kod izučavanja tzv. ‘master ključa’ viših redova, pojedinih porodica i individualnih remedija. Također ćemo se dotaknuti i nove sheme mijazama te afiniteta po pojedinim organima i sustavima mnogih poznatih i nepoznatih remedija.

Na našim dosadašnjim ljetnim školama pridružili su nam se kolege iz Rumunjske, Mađarske, Francuske, Švicarske, USA, Belgije, BIH, Austrije, Njemačke, Srbije i Hrvatske, tako da smo imali baš pravi međunarodni događaj. Mnogi smo ostali i dalje u kontaktu, dijelimo ideje, razmišljanja, pitanja…. Čitava ideja je učiniti ovaj događaj holističkim iskustvom za svakog sudionika. Osim predavanja i učenja, svaki sudionik moći će iskusiti brojne aktivnosti u slobodno vrijeme.

Seminar će se održati u hotelu Luka na prekrasnom Dugom otoku.

Raspored

Ponedjeljak 24.8.2020. – Subota 29.8.2020.

Seminar uključuje 5 dana učioničke nastave i 1 dan učenja i rada na sebi u prirodi.

Predavanja će se održavati između 9 i 17 sati, uključujući pauze za kavu i ručak.

Radni sati mogu malo varirati u slučaju potrebe.

Lokacija:

Hotel Luka, Dugi otok

Web: Hotel Luka

U slučaju otkazivanja sudjelovanja, povrat uplate je moguć do 1.7.2020. Nakon tog datuma neće se vršiti povrat uplate.

Seminar će se održati na engleskom jeziku. Samo za žive slučajeve ćemo imati osiguran prijevod.

 Registracije i daljnje informacije: office@calendula.hr